shop by category

Categorii

banner

La reducere

Toate produsele la oferta

Politica de confidențialitate / GDPR

1. Introducere

1.1 Ne-am angajat să protejăm confidențialitatea [vizitatorilor site-ului nostru web, utilizatorilor serviciilor, clienților individuali și personalului clienților].

1.2 Această politică se aplică atunci când acționăm ca un operator de date cu privire la datele cu caracter personal ale acestor persoane; cu alte cuvinte, unde determinăm scopurile și mijloacele procesării datelor cu caracter personal.

1.3 Site-ul nostru web include controale de confidențialitate care afectează modul în care vă vom prelucra datele personale. Prin utilizarea controalelor de confidențialitate, puteți [specifica dacă doriți să primiți comunicații de marketing direct și să limitați colectarea, distribuirea și publicarea datelor dvs. personale]. Puteți accesa controalele de confidențialitate prin https://www.dayra.eu/en/my-account


1.4 Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web. În măsura în care acele cookie-uri nu sunt strict necesare pentru furnizarea [site-ului nostru web și a serviciilor noastre], vă vom solicita consimțământul pentru utilizarea noastră de cookie-uri atunci când vizitați prima dată site-ul nostru web.

1.5 În această politică, „noi”, „noi” și „ai noștri” se referă la [www.dayra.eu]. [Pentru mai multe informații despre noi, vezi Secțiunea 14.]

2. Credit

2.1 Acest document a fost creat folosind un șablon de la Docular (https://seqlegal.com/free-legal-documents/privacy-policy).

3. Datele personale pe care le colectăm

3.1 În această secțiune 3 am stabilit categoriile generale de date cu caracter personal pe care le prelucrăm [și, în cazul datelor cu caracter personal pe care nu le-am obținut direct de la dvs., informații despre sursa și categoriile specifice de date].
3.2 Putem prelucra date care să ne permită să luăm legătura cu dvs. („date de contact”). [Datele de contact pot include [numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa poștală și / sau identificatorii contului de social media].] [ sursa datelor de contact este [dumneavoastră și / sau angajatorul dvs.].] [Dacă vă conectați la site-ul nostru web folosind un cont de social media, vom obține elemente ale datelor de contact de la furnizorul de cont social de socializare.]

3.3 Putem prelucra [datele contului utilizatorului site-ului dvs. web] („datele contului”). [Datele contului pot [include identificatorul contului, numele, adresa de e-mail, numele afacerii, datele de creare și modificare a contului, setările site-ului web și preferințele de marketing]. ] [Sursa principală a datelor contului este [dvs. și / sau angajatorul dvs., deși unele elemente din datele contului pot fi generate de site-ul nostru web].] [Dacă vă conectați la site-ul nostru web folosind un cont de social media, vom obține elemente ale datelor contului de la furnizorul de cont de social media relevant.]


3.4 Putem prelucra [informații referitoare la tranzacții, inclusiv achiziții de bunuri și / sau servicii, pe care le introduceți cu noi și / sau prin intermediul site-ului nostru web ("date de tranzacție"). [Datele tranzacției pot include [numele dvs., dvs. datele de contact, datele cardului dvs. de plată (sau alte detalii ale plății) și detaliile tranzacției].] [Sursa datelor de tranzacție este [dumneavoastră și / sau furnizorul nostru de servicii de plată].


3.5 Putem prelucra [informațiile conținute sau în legătură cu orice comunicare pe care ne-o trimiteți sau pe care vi le trimitem] („date de comunicare”). Datele de comunicare pot include [conținutul comunicării și metadatele asociate cu comunicarea].


3.6 Putem prelucra [date despre utilizarea dvs. de site-ul și serviciile noastre] („date de utilizare”). Datele de utilizare pot include [adresa dvs. IP, locația geografică, tipul și versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de trimitere, durata vizitei, vizualizările paginii și căile de navigare a site-ului, precum și informații despre momentul, frecvența și modelul de utilizare a serviciului dvs. ]. Sursa datelor de utilizare este [sistemul nostru de urmărire a analizelor].

3.7 Putem prelucra [contul dvs. de utilizator și istoricul comenzilor]. [Aceste date pot include [Nume, cont de e-mail și istoricul comenzilor].] [Sursa acestor date este [contul dvs. de utilizator și istoricul comenzilor].]
4. Scopurile prelucrării și bazele legale

4.1 În această secțiune 4, am stabilit scopurile pentru care putem prelucra datele cu caracter personal și bazele legale ale prelucrării.

4.2 Operațiuni - Putem prelucra [datele dvs. personale] în [scopurile de operare a site-ului nostru web, procesarea și îndeplinirea comenzilor, furnizarea serviciilor noastre, furnizarea bunurilor noastre, generarea de facturi, facturi și alte documentații referitoare la plăți și controlul creditului] . Baza legală a acestei prelucrări este [interesele noastre legitime, și anume [administrarea corectă a site-ului nostru web, serviciile și afacerile noastre]] SAU [executarea unui contract între dvs. și noi și / sau luarea de măsuri, la solicitarea dvs., pentru a încheia un astfel de contract] SAU [[comanda dvs.]].

4.3 Publicații - Putem prelucra [datele contului] în [scopurile publicării acestor date pe site-ul nostru web și în alte părți prin intermediul serviciilor noastre, în conformitate cu instrucțiunile dumneavoastră expres]. Baza legală a acestei prelucrări este [consimțământul] SAU [interesele noastre legitime, și anume [publicarea conținutului în cursul obișnuit al operațiunilor noastre]] SAU [executarea unui contract între dvs. și noi și / sau luarea de măsuri, la dvs. solicită, să închei un astfel de contract] SAU [[petiția ta]].

4.4 Relații și comunicări - Putem prelucra [date de contact, date despre cont, date despre tranzacții și / sau date de comunicare] în [scopurile gestionării relațiilor noastre, comunicarea cu dvs. (exclusiv comunicarea în scopul marketingului direct) prin e-mail, SMS, poștă, fax și / sau telefon, oferind servicii de asistență și de gestionare a reclamațiilor]. Baza legală a acestei prelucrări este [interesele noastre legitime, și anume [comunicările cu vizitatorii site-ului nostru, utilizatorii serviciilor, clienții individuali și personalul clienților, întreținerea relațiilor și administrarea corespunzătoare a site-ului, serviciilor și afacerilor noastre]]

4.5 Marketing direct - Putem prelucra [date de contact, date de cont și / sau date de tranzacție] în [scopurile de a crea, direcționa și trimite comunicări de marketing direct prin e-mail, SMS, poștă și / sau fax și a face contact telefonic pentru comercializare- scopuri conexe]. Baza legală a acestei prelucrări este [consimțământul] SAU [interesele noastre legitime, și anume [promovarea afacerii noastre și comunicarea mesajelor de marketing și oferte vizitatorilor site-ului și utilizatorilor serviciilor noastre]]

4.6 Cercetare și analiză - Putem prelucra [date de utilizare și / sau date de tranzacție] în [scopurile cercetării și analizei utilizării site-ului și serviciilor noastre, precum și cercetarea și analizarea altor interacțiuni cu afacerea noastră]. Baza legală a acestei prelucrări este [consimțământul] SAU [interesele noastre legitime, și anume [monitorizarea, susținerea, îmbunătățirea și securizarea site-ului nostru web, a serviciilor și afacerilor noastre în general]]

4.7 Păstrare înregistrare - Putem prelucra [datele dvs. personale] în [scopurile creării și menținerii bazelor de date, copiilor de rezervă ale bazelor de date și ale înregistrărilor noastre în general]. Baza legală a acestei prelucrări este interesele noastre legitime, și anume [asigurarea că avem acces la toate informațiile de care avem nevoie pentru a ne conduce corect și eficient afacerea în conformitate cu această politică].

4.8 Securitate - Putem prelucra [datele dvs. personale] în [scopurile securității și prevenirea fraudei și a altor activități infracționale]. Baza legală a acestei prelucrări sunt interesele noastre legitime, și anume [protecția site-ului nostru web, a serviciilor și afacerilor noastre, precum și protecția altora].

4.9 Asigurarea și gestionarea riscurilor - Putem prelucra [datele dvs. personale] acolo unde este necesar pentru [în scopul obținerii sau menținerii unei acoperiri de asigurare, gestionarea riscurilor și / sau obținerea de consultanță profesională]. Baza legală a acestei prelucrări este interesele noastre legitime, și anume [protecția adecvată a afacerii noastre împotriva riscurilor].

4.10 Revendicări legale - Putem prelucra [datele dvs. personale] atunci când este necesar pentru [stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale, fie în procedură judiciară, fie într-o procedură administrativă sau extrajudiciară]. Baza legală a acestei prelucrări este interesele noastre legitime, și anume [protecția și afirmarea drepturilor noastre legale, a drepturilor dvs. legale și a drepturilor altora].

4.11 Conformitatea juridică și interesele vitale - De asemenea, putem prelucra datele dvs. cu caracter personal atunci când o astfel de prelucrare este necesară pentru respectarea unei obligații legale la care suntem supuși sau pentru a vă proteja interesele vitale sau interesele vitale ale altei persoane fizice.
5. Furnizarea datelor dvs. personale către alții

5.1 Putem dezvălui [datele dvs. personale] către [asigurătorii noștri și / sau consilierii noștri profesioniști], în măsura în care este necesar în mod rezonabil pentru [obținerea sau menținerea acoperirii asigurării, gestionarea riscurilor, obținerea de consultanță profesională].

5.2 [Datele dvs. personale păstrate în baza noastră de date a site-ului nostru web] vor fi stocate pe serverele furnizorilor de servicii de găzduire [identificate la [https://profesionalhosting.com/]].


5.3 Putem dezvălui [istoricul dvs. de comenzi] furnizorilor sau subcontractanților noștri [identificați la [URL]] în măsura în care este necesar în mod rezonabil pentru [scopuri specificate].

5.4 Tranzacțiile financiare referitoare la [site-ul și serviciile noastre] [sunt] SAU [pot fi] gestionate de furnizorii noștri de servicii de plată, [PLatiOnline]. Vom împărtăși datele tranzacțiilor cu furnizorii noștri de servicii de plată numai în măsura necesară pentru [procesarea plăților, rambursarea acestor plăți și tratarea plângerilor și întrebărilor referitoare la aceste plăți și restituiri]. Puteți găsi informații despre politicile și practicile de confidențialitate ale furnizorilor de servicii de plată la [https://plationline.eu/privacy-policy].

5.5 În plus față de dezvăluirile specifice ale datelor cu caracter personal prevăzute în această secțiune 5, putem dezvălui datele dvs. personale în cazul în care o astfel de dezvăluire este necesară pentru respectarea unei obligații legale la care suntem supuși sau pentru a vă proteja interesele vitale sau interesele vitale ale altei persoane fizice. De asemenea, putem dezvălui datele dvs. personale în cazul în care o astfel de dezvăluire este necesară pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale, fie în cadrul unei proceduri judiciare, fie într-o procedură administrativă sau extrajudiciară.

6. Transferuri internaționale de date cu caracter personal

6.1 În această secțiune 6, furnizăm informații despre circumstanțele în care datele dvs. personale pot fi transferate în [țări din afara Regatului Unit și Spațiului Economic European (SEE)].

6.2 Facilitățile de găzduire pentru site-ul nostru web sunt situate în [Spania]. [Autoritățile competente pentru protecția datelor au luat o „decizie de adecvare” cu privire la [legile privind protecția datelor din fiecare din aceste țări].] [Transferuri către [fiecare dintre acestea țările] vor fi protejate de garanții adecvate, și anume [utilizarea clauzelor standard de protecție a datelor adoptate sau aprobate de autoritățile competente de protecție a datelor, ale căror copii le puteți obține de la [www.dayra.eu]]

6.3 [Toate categoriile de produse sunt furnizate din Spania] [este] SAU [sunt] situate în [Spania și Țările de Jos] [Autoritățile competente pentru protecția datelor au luat o „decizie de adecvare” cu privire la [legile privind protecția datelor pentru fiecare dintre acestea țări].] [Transferurile către [fiecare dintre aceste țări] vor fi protejate de garanții adecvate, și anume [utilizarea clauzelor standard de protecție a datelor adoptate sau aprobate de autoritățile competente pentru protecția datelor, a căror copiere poate fi obținută de la [www. dayra.eu]]

6.4 Dumneavoastră recunoașteți că [datele personale pe care le trimiteți spre publicare prin intermediul site-ului sau serviciilor noastre] pot fi disponibile, prin internet, în întreaga lume. Nu putem împiedica utilizarea (sau folosirea greșită) a acestor date cu caracter personal de către alții.
7. Păstrarea și ștergerea datelor cu caracter personal

7.1 Această secțiune 7 prezintă politicile și procedurile noastre de păstrare a datelor, care sunt menite să contribuie la asigurarea respectării obligațiilor noastre legale în legătură cu păstrarea și ștergerea datelor cu caracter personal.

7.2 Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm în orice scop sau scop nu vor fi păstrate mai mult decât este necesar în acest scop sau în scopurile respective.

7.3 Vom păstra datele dvs. personale după cum urmează:

(a) [datele de contact vor fi păstrate pentru o perioadă minimă de [1 an] după data celui mai recent contact dintre dvs. și noi și pentru o perioadă maximă de [10 ani] după această dată];

(b) [datele contului vor fi păstrate pentru o perioadă minimă de [30 de zile] după data închiderii contului relevant și pentru o perioadă maximă de [60 de zile] după această dată];

(c) [datele tranzacției vor fi păstrate pentru o perioadă minimă de [1 an] după data tranzacției și pentru o perioadă maximă de [10 ani] după această dată];

(d) [datele de comunicare vor fi păstrate pentru o perioadă minimă de [1 an] după data comunicării în cauză și pentru o perioadă maximă de [10 ani] după această dată];

(e) [datele de utilizare vor fi păstrate timp de [1 an] după data colectării]; și

(f) [[categoria de date] va fi păstrată pentru o perioadă minimă de [1 an] după [dată] și pentru o perioadă maximă de [perioadă] următoare [dată]].

7.4 În pofida celorlalte dispoziții din această secțiune 7, putem păstra datele dvs. personale în cazul în care o astfel de păstrare este necesară pentru respectarea unei obligații legale la care suntem supuși sau pentru a vă proteja interesele vitale sau interesele vitale ale altei persoane fizice.

8. Drepturile dvs.

8.1 În această secțiune 8, am enumerat drepturile pe care le aveți în conformitate cu legea privind protecția datelor.

8.2 Drepturile dvs. principale conform legislației privind protecția datelor sunt:

(a) dreptul de acces - puteți solicita copii ale datelor dvs. personale;

(b) dreptul la rectificare - ne puteți cere să rectificăm datele cu caracter personal inexacte și să completăm datele cu caracter personal incomplete;

(c) dreptul la ștergere - ne puteți cere să vă ștergem datele personale;

(d) dreptul de a restricționa prelucrarea - ne puteți cere să restricționăm prelucrarea datelor dvs. personale;

(e) dreptul de a opune prelucrării - vă puteți opune prelucrării datelor dvs. personale;

(f) dreptul la portabilitatea datelor - puteți cere să transferați datele dvs. personale către o altă organizație sau către dvs.;
(g) dreptul de a face plângere la o autoritate de supraveghere - vă puteți plânge de prelucrarea noastră a datelor dvs. personale; și

(h) dreptul de a retrage consimțământul - în măsura în care baza legală a prelucrării datelor noastre personale este consimțământul, puteți retrage consimțământul respectiv.

8.3 Aceste drepturi sunt supuse anumitor limitări și excepții. Puteți afla mai multe despre drepturile persoanelor vizate accesând https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-data-protection/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/ individuale de drepturi /.

8.4 Puteți exercita oricare dintre drepturile dvs. în legătură cu datele dvs. personale [printr-o notificare scrisă la noi, folosind datele de contact prezentate mai jos].

9. Despre cookie-uri

9.1 Un cookie este un fișier care conține un identificator (un șir de litere și numere) care este trimis de un server web către un browser web și este stocat de browser. Identificatorul este apoi trimis înapoi la server de fiecare dată când browserul solicită o pagină de la server.

9.2 Cookie-urile pot fi cookie-uri „persistente” sau cookie-uri „de sesiune”: un cookie persistent va fi stocat de către un browser web și va rămâne valabil până la data de expirare stabilită, cu excepția cazului în care acesta este șters înainte de data de expirare; pe de altă parte, un cookie de sesiune va expira la sfârșitul sesiunii de utilizator, când browserul web este închis.

9.3 Cookie-urile nu pot conține informații care identifică personal un utilizator, dar datele personale pe care le stocăm despre dvs. pot fi legate de informațiile stocate și obținute de pe cookie-uri.

10. Cookie-uri pe care le folosim

10.1 Folosim cookie-uri pentru următoarele scopuri:

(a) [autentificare și stare - folosim cookie-uri [pentru a vă identifica atunci când vizitați site-ul nostru web și pe măsură ce navigați site-ul nostru, și pentru a ne ajuta să stabilim dacă sunteți conectat la site-ul nostru web] [(cookie-urile utilizate în acest scop sunt: [ identificarea cookie-urilor])]];


(b) [coșul de cumpărături - folosim cookie-uri pentru a [menține starea coșului de cumpărături în timp ce navigați pe site-ul nostru web] [(cookie-urile utilizate în acest scop sunt: [identificarea cookie-urilor])]];


(c) [personalizare - folosim cookie-uri [pentru a stoca informații despre preferințele dvs. și pentru a personaliza site-ul nostru web pentru dvs.] [(cookie-urile utilizate în acest scop sunt: [identificarea cookie-urilor])]];

(d) [securitate - folosim cookie-uri [ca element al măsurilor de securitate utilizate pentru protejarea conturilor de utilizator, inclusiv prevenirea utilizării frauduloase a certificatelor de autentificare și pentru protejarea site-ului și serviciilor noastre în general] [(cookie-urile utilizate în acest scop sunt: [ identificarea cookie-urilor])]];


(e) [publicitate - folosim cookie-uri [pentru a ne ajuta să afișăm reclame care vă vor fi relevante] [(cookie-urile utilizate în acest scop sunt: [identificarea cookie-urilor])]];


(f) [analiză - folosim cookie-uri [pentru a ne ajuta să analizăm utilizarea și performanța site-ului și serviciilor noastre] [(cookie-urile utilizate în acest scop sunt: [identificarea cookie-urilor])]]; și


(g) [consimțământul cookie - folosim cookie-uri [pentru a vă stoca preferințele în legătură cu utilizarea cookie-urilor în general] [(cookie-urile utilizate în acest scop sunt: [identifica cookie-urile])]].


10.2 Tipuri de cookie-uri și utilizare prevăzută.

La navigarea pe acest site web sunt utilizate cookie-uri de sesiune și cookie-uri persistente care, la rândul lor, pot fi cookie-uri proprii sau terțe.

Cookie-urile de sesiune sunt cookie-uri concepute pentru colectarea și stocarea datelor în timp ce utilizatorul accesează o pagină web. Acestea sunt adesea folosite pentru a stoca și păstra doar informații pentru serviciul interesat solicitat de utilizator cu o singură ocazie.

Cookie-urile persistente sunt un tip de cookie-uri în care datele sunt încă stocate în terminal și care pot fi accesate și tratate pentru o perioadă determinată de către responsabilul cookie-ului, și puteți merge de la câteva minute la câțiva ani.


COOKIES PROPRIE: creat sau gestionat de către managerul site-ului www.dayra.eu, utilizează cookie-uri persistente pentru a deține următoarele scopuri:
COOKIES TEHNICE

Acestea sunt cele care permit utilizatorului să navigheze printr-un site web, platformă sau aplicație și utilizarea diferitelor opțiuni sau servicii pe care le există, de exemplu, controlează traficul și comunicațiile de date, identifică sesiunea, accesează accesul restricționat la piese și folosește funcții de securitate. în timp ce navigați


COOKIES DE PERSONALIZARE


Aceste cookie-uri permit utilizatorului să specifice sau să personalizeze unele caracteristici ale setărilor generale ale paginii Web. De exemplu, setați limba, tapetul, secțiunile marcate, tipul de browser prin care accesați serviciul, etc



COOKIES DE ANALIZĂ


Acestea sunt cele care permit monitorizarea și analizarea comportamentului utilizatorilor de web pentru navigarea în profil, pentru a realiza îmbunătățiri bazate pe analiza datelor de utilizare privind furnizarea de produse și / sau servicii.


COOKIES DE TREI PĂRȚI: Analiza furnizorilor de servicii gestionate, rețelele de socializare și publicitate în afara www.dayra.eu

Mai jos sunt enumerate ambele părți care pot seta și accesa Cookie-urile (nu fără consimțământul informat) ale computerului dvs., în scopul scopurilor pentru care informațiile sunt utilizate pentru a stoca:


SCOP


TERȚ




MAI MULTE INFORMATII



Tehnici: cele care permit utilizatorului să navigheze printr-un site web, platformă sau aplicație și utilizarea diferitelor opțiuni sau servicii pe care le există, de exemplu, stocarea de conținut care distribuie videoclipuri sau sunet sau partajează conținut prin rețele sociale
Facebook

Facebook

Twitter

Youtube

Google

LinkedIn

Pinterest


https://www.facebook.com/help/cookies/?ref=sitefooter

https://support.twitter.com/articles/20170521-el-uso-que-hace-twitter-de-cookies-y-tecnologias-similares

https://www.google.es/intl/es/policies/technologies/types/

https://www.google.es/intl/es/policies/privacy/

http://es.linkedin.com/legal/cookie-policy?trk=hb_ft_cookie

Personalizare: permite utilizatorului să specifice sau să personalizeze unele caracteristici ale opțiunilor generale ale site-ului. Mai exact limba preferată a utilizatorului, numărul de rezultate de căutare pe care doriți să le afișați pe pagină, dacă doriți să fie filtrul SafeSearch Google, tipul browserului prin care accesați sau opțiuni de volum videoclipuri activate, preferate de utilizator

Facebook

Youtube


https://www.facebook.com/help/cookies/?ref=sitefooter


https://www.google.es/intl/es/policies/technologies/types/

Analiză: utilizat pentru a crea profiluri de navigare a utilizatorilor în scopuri statistice și analize web.

Youtube

pinterest


https://www.google.es/intl/es/policies/technologies/types/


11. Cookie-uri utilizate de furnizorii noștri de servicii


11.1 Furnizorii noștri de servicii utilizează cookie-uri și aceste cookie-uri pot fi stocate pe computerul dvs. atunci când vizitați site-ul nostru web.

11.2 Folosim Google Analytics. Google Analytics colectează informații despre utilizarea site-ului nostru web prin intermediul cookie-urilor. Informațiile colectate sunt utilizate pentru a crea rapoarte despre utilizarea site-ului nostru web. Puteți afla mai multe despre utilizarea informațiilor de către Google accesând https://www.google.com/policies/privacy/partners/ și puteți consulta politica de confidențialitate Google la https://policies.google.com/privacy. [ cookie-urile relevante sunt: [identificarea cookie-urilor].]


11.3 Folosim [identificarea furnizorului de servicii] pentru a [specifica serviciul]. Acest serviciu folosește cookie-uri pentru [precizați scop (ele)]. Puteți vedea politica de confidențialitate a acestui furnizor de servicii

12. Gestionarea cookie-urilor


12.1 Majoritatea browserelor vă permit să refuzați să acceptați cookie-urile și să le ștergeți. Metodele pentru a face acest lucru variază de la browser la browser și de la versiune la versiune. Cu toate acestea, puteți obține informații actualizate despre blocarea și ștergerea cookie-urilor prin aceste link-uri:


(a) https://support.google.com/chrome/answer/95647 (Chrome);


(b) https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences (Firefox);


(c) https://help.opera.com/en/latest/security-and-privacy/ (Opera);


(d) https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);


(e) https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac (Safari); și


(f) https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy (Edge).


[elemente suplimentare din listă]


12.2 Blocarea tuturor cookie-urilor va avea un impact negativ asupra utilizabilității multor site-uri web.


12.3 Dacă blocați cookie-urile, nu veți putea utiliza toate funcțiile de pe site-ul nostru web.


13. Modificări


13.1 Putem actualiza această politică din când în când publicând o nouă versiune pe site-ul nostru web.


13.2 Ar trebui să verificați ocazional această pagină pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de orice modificare a acestei politici.


13.3 Noi [putem] SA [vă vom] notifica despre [modificări] SAU [modificări semnificative] la această politică [prin e-mail].


14. Detaliile noastre


14.1 Acest site web este deținut și operat de [Sc Divarg Europe Srl].


14.2 Suntem înregistrați în [România] cu numărul de înregistrare [RO34358691], iar sediul nostru este la [str. Crinului nr 14, Satu Mare România].


14.3 Locul nostru principal de activitate este la [str. Crinului nr 14, Satu Mare România].


14.4 Ne puteți contacta:


(a) [prin poștă, la [Str Crinului nr 10, Satu Mare, România]];


(b) [folosind formularul de contact al site-ului nostru aici];
(c) [telefonic, pe [numărul de contact publicat pe site-ul nostru web]]; sau

(d) [prin e-mail, folosind [adresa de e-mail publicată pe site-ul nostru web]].


15. Ofițer pentru protecția datelor

15.1 Datele de contact ale responsabilului nostru pentru protecția datelor sunt:

Protecția datelor cu caracter personal la Autoritatea Națională de Supraveghere pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal Registrul General Nr. 0016749
Nr. Informativ: 532880654728: Clienți și furnizori; Contacte; rapoarte; Candidați; Abonați și adepți blog pe rețelele sociale.